Share This Post

Nieuws / Uncategorised

Waarom zijn er niet meer ruimte-truckers?

Waarom zijn er niet meer ruimte-truckers?

Er was een tijd dat onze schermen overspoeld werden met vrachtwagenchauffeurs. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig. En dit kan een van de redenen zijn waarom een ​​nieuwe YouTube-show mensen aan het praten heeft gekregen.

De animatieserie, Dallas & Robo, gaat over een cowgirl vrachtwagenchauffeuse en haar robot vriend. Dallas Moonshiner is een drinkende ex stock car racer die door de ruimte rijdt in haar vrachtwagen met vlammen, vergezeld door Robo – een kolossale robot met een gevoelige kant.

De show vertelt het verhaal van hun reizen samen tussen verschillende werelden en je ziet het paar goederen afleveren, rondhangen in cafés, in bargevechten terecht komen, ruzie maken met rivaliserende vrachtwagenchauffeurs en allerlei rare en prachtige situaties beleven.

Het volstaat om te zeggen dat dit het beproefde filmformaat van vrachtwagenchauffeurs volgt – alleen dan in de ruimte.

Kat Dennings doet de stem van het personage van Dallas, terwijl John Cena de stem inspreekt van haar robotvriendje. Volgens de trailer zijn de twee “iedere vervoerders klus weer de toevallige redders van het zonnestelsel”.

Mocht je het je afvragen, Dallas & Robo is geen show voor kinderen. De achtdelige serie is gemaakt door het bedrijf achter BoJack Horseman en op 30 mei geïntroduceerd op YouTube Premium (voorheen YouTube Red).

Voordat je erop afstemt, kun je de trailer hier bekijken.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>