Share This Post

Hoofdartikels

Vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs – op een weg en app bij je in de buurt

Vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs – op een weg en app bij je in de buurt

Er was een tijd dat het zeer ongebruikelijk was om een vrouw achter het stuur van een vrachtwagen te zien zitten. Vandaag staan er meer vrouwen aan het roer van grote vrachtwagens. Maar blader door social media en je realiseert je misschien ineens dat er meer vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs zijn dan je dacht.

Vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs zijn naar social media gegaan om kijkers te laten zien hoe het leven voor hen onderweg is. En hoewel kijkers in eerste instantie misschien voor de nieuwheidsfactor zijn gekomen, blijven ze hangen om het solide advies te horen en deel uit te maken van de gemeenschappen die deze vrouwen aanbieden.

Brittney Richardson

Brittney Richardson is momenteel een van de beste vrouwelijke social media-beroemdheden voor vrouwelijke chauffeurs. De video’s van Richardson geven kijkers een glimp van enkele van de dagelijkse uitdagingen waar zij en vele andere vrachtwagenchauffeurs op de weg voor staan – van weersomstandigheden en mechanische problemen tot verkeersstops en onderweg koken. Bestuurders in de VS kunnen haar in haar opvallende felroze Volvo zien rijden.

Volg Brittney op Facebook, Twitter en Instagram (@BrittneyInPink).

Pinkie Dabney

Pinkie Dabney beheert het YouTube-kanaal Keeping it 100 Experiences en biedt kijkers nuttige tips voor vrachtwagens, motiverende berichten en fitnessadvies. Stem af om haar te horen praten over onderwerpen als seksuele frustratie als een vrouwelijke vrachtwagenchauffeur tot trainen in een truckstop-douche.

Bekijk enkele van haar video’s nu. 

Nic en Carla

Het YouTube-kanaal van dit echtpaar neemt kijkers mee op hun reis als vrachtwagenchauffeurs. De video’s van Nic en Carla zijn bedoeld om inzicht te geven in hun leven met video’s variërend van de ergste nacht voor een trucking-groentje tot veelvoorkomende fouten die nieuwe vrachtwagenchauffeurs maken.

Hun website vertelt ons dat we ons moeten concentreren op wat je blij maakt en het beste te halen uit elke situatie waarin je je bevindt. Bekijk op YouTube en  Facebook waar het allemaal om draait.

Angelica Larsson

Angelica Larsson is een relatieve nieuwkomer op YouTube (ze uploadt pas video’s sinds augustus van dit jaar), maar heeft al veel abonnees aangetrokken. Angelica wordt de ‘Werelds Mooiste vrachtwagenchauffeusse’ genoemd en staat veel liever bekend om haar rijvaardigheden dan om haar fysieke uiterlijk. 

Ze heeft nog niet veel video’s online, maar je kunt haar volgen op haar eerste dag achter het stuur of haar een dagelijkse vrachtwagen check zien uitvoeren. Met nog veel meer video’s die er aan gaan komen…

Bekijk Angelica’s YouTube-kanaal voor meer informatie.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>