Share This Post

Nieuws

Vrachtwagenchauffeurs maken offers tijdens de coronavirus crisis

Vrachtwagenchauffeurs maken offers tijdens de coronavirus crisis

Vrachtwagenchauffeurs moeten op dit moment een aantal belangrijke offers brengen, met veel lange werkdagen om tijdens de coronavirus crisis de toeleveringsketens in beweging te houden. Een chauffeur miste zelfs de eerste stapjes van zijn dochter.

Ben McEwan, die in het hele VK volledige voorraden levert, isoleerde zichzelf de afgelopen vier weken in de cabine van zijn voertuig. Hij zei dat hij “geen andere keus” had dan afstand te houden van zijn familie, omdat hij mogelijk aan het virus was blootgesteld, meldt BBC News

Zoals iedereen met een jong gezin weet, is het onmogelijk om thuis sociale afstand te houden, zonder jezelf misschien stiekem in een van de kamers op te sluiten als je niet aan het werk bent.

Ben zei dat hij graag het gedenkwaardige moment in de ontwikkeling van zijn eenjarige dochter zou hebben gezien – maar veiligheid staat voorop.

De chauffeur zegt dat hij liever op het hoofdkantoor van zijn werkgever in Whitland, maar ook op parkeerplaatsen in het VK gaat slapen, in plaats van op officiële vrachtwagenparken die een aardige cent vragen.  

Als het om eten gaat, dan heeft hij een ingebouwde magnetron en koelkast in zijn vrachtwagen om hem op gang te houden. Niet echt een slechte set-up. Maar hopen dat hij snel weer thuiskomt.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>