Share This Post

Nieuws

Vrachtwagenchauffeurs beschuldigd van kijken naar seks in het openbaar. Britten in het bijzonder…

Vrachtwagenchauffeurs beschuldigd van kijken naar seks in het openbaar. Britten in het bijzonder…

De Brexit krijgt veel pers, maar wie had verwacht dat seks in het openbaar een deel van het gesprek zou worden?

Nou, volgens een minister die tegen de krant Sunday Times heeft gesproken. De minister zei dat vrachtwagenchauffeurs uit de arbeidersklasse die vastzitten in de Brexit gerelateerde files, met dogging (kijken naar mensen die in het openbaar seks hebben) kunnen beginnen om de tijd te doden. 

De minister zei dat het gedrag van vrachtwagenchauffeurs een onderwerp van gesprek was tijdens de no-deal Brexit-vergaderingen. En het lijkt erop dat de regering vermoedt dat chauffeurs langs kunnen komen bij voyeuristische seksgebieden als het verkeer op weg naar Dover slecht wordt.

“Er zijn ook overal hotspots”, verklaarde de minister.

Het artikel suggereerde ook: “Ministers geloven dat het probleem waarschijnlijk bij Britse vrachtwagenchauffeurs oplaait.”

Het is niet verwonderlijk dat de industrie aanstoot neemt aan deze claims.

Duncan Buchanan, beleidsdirecteur bij de Road Haulage Association, heeft terug geslagen door te zeggen: “Het gaat ervan uit dat vrachtwagenchauffeurs hun vrachtwagens en hun lading meenemen als ze seks in het openbaar gaan bekijken. Ik bedoel, het is gewoon belachelijk. Zo gaat dat niet.

“Ik denk dat het waarschijnlijk een van de meest absurde verhalen is die ik heb gehoord. Het is zo absurd dat mensen misschien lachen, maar het is echt niet grappig. ‘

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>