Share This Post

Nieuws / Uncategorised

Vrachtwagenchauffeur gezocht wegens ‘ongewenste’ kus op de wang

Vrachtwagenchauffeur gezocht wegens ‘ongewenste’ kus op de wang

In hoeveel problemen kan je komen door iemand een kus op de wang te geven? In heel veel lijkt het.

De politie in Derbyshire is op jacht gegaan naar een vrachtwagenchauffeur die een vrouw op haar wang kuste om dankbaarheid voor haar hulp te tonen.

Nadat het voertuig van de vrachtwagenchauffeur onder een brug in de stad Matlock in Derbyshire vast kwam te zitten, hielp een 70-jarige dame door het verkeer te leiden. De man bedankte haar met een kus, maar “de vrouw had de man niet gevraagd om haar op de wang te kussen”, aldus het sociale mediateam van de Derbyshire Police op Twitter.

De bestuurder wordt nu van aanranding beschuldigd.

De politie zei: “We willen met iedereen spreken die op dat moment in de buurt was en die ons misschien met ons onderzoek naar het incident kan helpen. Van bijzonder belang zijn de chauffeurs die op dat moment in de buurt waren en mogelijk de vrachtwagen met de dashcam hebben gefilmd.”

Het is een verhaal dat op social media met spot en ongeloof is ontvangen. “Snel, arresteer het grootste deel van continentaal Europa”, plaatste een Twitter-gebruiker in reactie op de tweet van de Derbyshire Police.

Anderen noemden het een “belachelijke verspilling van middelen” en stelden de politie voor om na te denken over de “stress” die het voor de beschuldigde vrachtwagenchauffeur zou kunnen geven.

Naarmate de reactie groter werd, verwijderde de politie hun tweet en het persbericht over het incident van hun website.

Na het verwijderen van de oproep zei de politie van Derbyshire dat de vrees voor een Covid-19-infectie ‘de angst van de vrouw had vergroot’, maar niet de reden was om de klacht in te dienen.

De politie voegde eraan toe dat het hun “plicht was om de omstandigheden te onderzoeken”.

Het is onduidelijk of de beschuldigingen tegen de man zullen worden vervolgd.

Wat is jouw mening over het verhaal? Commentatoren lijken tot hun eigen conclusies te zijn gesprongen zonder het incident uit de eerste hand te zien.

Er moet ergens een serieus debat plaatsvinden…

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>