Share This Post

Nieuws

Vrachtwagenchauffeur geeft hilarisch commentaar op nerveuze chauffeur

Vrachtwagenchauffeur geeft hilarisch commentaar op nerveuze chauffeur

Een vrachtwagenchauffeur in New York heeft een bestuurder gefilmd waarbij herhaaldelijk zijn motor afslaat en waarbij hij een grappig commentaar over hun vooruitgang (of het gebrek daaraan!) gaf 

We hebben het allemaal meegemaakt. Achter een bestuurder vastzitten die net begint met rijden of gewoon een hele slechte dag heeft. In plaats van ongeduldig te worden wanneer de bestuurder voor hem met de versnellingen worstelt, het juiste moment en het rijden in het algemeen, zet deze vrachtwagenchauffeur zijn gevarenlichten aan en besluit hij van het spektakel te genieten.

De vrachtwagenchauffeur filmt de inspanningen van de bestuurder voor hem en geeft ook een doorlopend commentaar: “Ik zou dit waarschijnlijk niet moeten doen, maar laten we hier gewoon gaan zitten en kijken wat er gebeurt.”

Met vriendelijke grapjes over de bestuurder die moeite heeft om de versnellingen van de auto te bedienen en de motor een aantal keren af laat slaan, spoort de vrachtwagenchauffeur de bestuurder aan. Zijn bemoedigende woorden zijn onder meer: “Probeer het nog eens”. En: “Kom op, je kunt het. Ik geloof in je.”

Na verschillende mislukte pogingen weet de voorligger weg te rijden en is de vrachtwagenchauffeur dolblij. Bekijk de video en ontdek het zelf!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>