Share This Post

Uncategorised / Vrachtwagens

Vrachtwagenchauffeur en junior fietser worden sociale media-sterren

Vrachtwagenchauffeur en junior fietser worden sociale media-sterren

We zijn gewend aan het zien van dashcam- en helmcamera-opnamen met verkeersagressie. Dus wanneer er een video wordt getoond van een attente vrachtwagenchauffeur die wordt bedankt door een zeer dankbare vierjarige fietser, dan valt dat mensen op.

Het beeldmateriaal toont een grote D & W Agri-houtvrachtwagen (blijkbaar bestuurd door Danny) waardoor een familie van fietsers een heerlijk brede weg kreeg. Het ging viraal, niet alleen vanwege het bedachtzame rijden van Danny, maar ook vanwege de briljante duimen omhoog en het bedankt dat hij kreeg van de vier jaar oude Rhoda.

De video werd vastgelegd op de helmcamera van Tom Jones, de vader van Rhoda, terwijl de familie op vakantie was in de Scottish Borders. Jones begon met het opnemen van de fietsexcursies van het gezin nadat ze een reeks intimiderende passerende chauffeurs hadden meegemaakt.

Over de beleefde reactie van zijn dochter op de BBC zei Jones: “Ik zei tegen haar, ‘die vrachtwagenchauffeur is heel vriendelijk geweest, zorg dat je dankjewel zegt.'”

De video werd eerder deze maand op het Twitter-account van de familie gedeeld en het duurde niet lang voordat deze door duizenden mensen werd bekeken en op politie-accounts werd gedeeld als een voorbeeld van goed gedrag op de weg.

Dit soort dingen gebeurt de hele tijd, dus laten we hopen dat meer materiaal zoals dit viraal gaat…

Share This Post