Share This Post

Nieuws

VOLGENDE STOP VOOR DE APOLLO BANDEN VOOR DE DIGITALE TRUCK IS DE NÜRBURGRING

VOLGENDE STOP VOOR DE APOLLO BANDEN VOOR DE DIGITALE TRUCK IS DE NÜRBURGRING

De Apollo Tyres Tor Truck Racing MAN had afgelopen weekend een veelbewogen uitje op de ring in Slowakije toen Shane Brereton in beide rondes van de ETRC DIGITAL RACING CHALLENGE 2020 punten behaalde.

Brereton, die nog steeds aan het simulatieracen moet wennen, had in beide races een explosieve start, maar kreeg met een aantal race-incidenten te maken en behaalde daardoor in beide races een tiende plaats.

De coureur van het Apollo Tyres Tor Truck Racing-team sprak in een gesprek met FLEET SPEAK over zijn ervaringen van afgelopen weekend en blikt vooruit op de Nürburgring-ronde van zondag 28 juni .

‘Ik heb van het racen afgelopen weekend genoten, in de eerste race had ik een goede start, maar werd ik van achteren aangetikt en daardoor kwam ik achter Adam Lacko te staan, we zaten in de race dicht bij elkaar, maar later hadden we nog een ander incident waardoor we nog verder achter kwamen te staan. Bij de tweede race maakten we een indrukwekkende start en reden we op de tweede plaats, toen kregen we een ongeluk waardoor we een herstart moesten maken. Daarna konden we de verwachtingen niet meer waarmaken, omdat we na een nieuwe botsing met een gast rijder ons achter in het veld bevonden, maar het was leuk en plezierig’.

‘De Nürburgring is een geweldig circuit om te rijden, een circuit waar ik van geniet, dus de mogelijkheid om met de Apollo Tyres-truck op een circuit te racen waar ik meer ervaring mee heb, zou de voortdurende ontwikkeling van mijn kennis van simulatieracen helpen. Het is anders dan het besturen van een echte racetruck, maar ik hoop dat de verbeteringen er zullen gaan komen en we een strijd tussen de meer ervaren coureurs aan de voorkant van de grid zullen hebben.’

De Apollo Tyres-truck maakte vorig jaar zijn FIA ETRC Championship-debuut op de Nürburgring en hoopt dit weekend op wat meer geluk in de digitale raceversie, aangezien kampioenschapsleider Norbert Kiss zijn 100% winnende record op zondag wil behouden.

De races worden op zondag 28 juni live getoond, de kwalificatie is om 17.30 uur CET met de digitale races die om 18.00 uur CET en 1900 CET zullen starten, dus zet je wekker in en kom bij FLEET SPEAK om de RACES KLIK HIER te bekijken.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>