Share This Post

Nieuws

VOLGENDE STOP VOOR DE APOLLO BANDEN DIGITALE VRACHTWAGEN

VOLGENDE STOP VOOR DE APOLLO BANDEN DIGITALE VRACHTWAGEN

De ETRC DIGITAL RACING CHALLENGE 2020 blijft de toeschouwers aantrekken, aangezien de serie de tweede helft van het seizoen ingaat, met dit weekend Tsjechië als gastheer van ronde 5 van het Most Circuit.

Shane Brereton behaalde afgelopen weekend punten in beide rondes van de ETRC DIGITAL RACING CHALLENGE van 2020 op de Nürburgring en behaalde daarmee zijn hoogste positie op de achtste plaats in de Apollo Tyres Tor Truck Racing MAN.

De kenmerkende explosieve start van Brereton was nutteloos, aangezien de Apollo Tyres-truck het slachtoffer was van een slachtpartij in de eerste ronde in race één en omdat hij het contact met de racecontrol kwijt was, dacht hij dat er een rode vlag zou komen, maar de race ging door en de bestuurder behaalde de elfde plaats.

Race Twee was aanzienlijk beter en vocht hij zich na een vertraging in het begin naar een achtste plaats.

De coureur van het Apollo Tyres Tor Truck Racing-team deelde zijn gedachten met FLEET SPEAK, reflecterend op een gemengde ervaring afgelopen weekend en vooruitblikkend op de Most Round die aanstaande zondag 5 juli plaatsvindt.

‘Het was teleurstellend om het contact met de racecontrol te verliezen, ik dacht dat de eerste race een rode vlag zou krijgen met veel vrachtwagens buiten het circuit, maar dat gebeurde niet en we hadden een rustige race. Race twee was leuker, we zaten in het tempo van de top zes coureurs, maar door een vertraging in het begin probeerden we de leiders weer te bereiken, dus achtste worden was een bevredigend resultaat ‘.

Most is het circuit dat wordt gebruikt als test voor de FIA ETRC, veel coureurs waren er een paar weken geleden, wat hen een voordeel zou kunnen geven, maar naarmate ik meer gewend raak aan simulatieracen hoop ik dat we vooruitgang boeken in de strijd in het midden van de groep ‘.

Het ETRC DIGITAL RACING CHALLENGE-kampioenschap van 2020 wordt nog steeds door Norbert Kiss geleid, die uiteindelijk zijn ongeslagen run eindigde in race twee op de Nürburgring, na zeven opeenvolgende overwinningen moest hij het opgeven aan Teo Calvet in de Buggyra Racing Freightliner. Het Tsjechische team zal door dat resultaat worden aangemoedigd, terwijl ze dit weekend naar hun thuiscircuit gaan.

De races worden op zondag 5  juli live getoond, de kwalificatie is om 17.30 uur CET met de digitale races die om 18.00 uur CET en 1900 CET zullen starten, dus zet je wekker en kom bij FLEET SPEAK om de RACES KLIK HIER te bekijken.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>