Share This Post

Uncategorised

Video over de waardering van de vrachtwagenchauffeur van Josh Pray

Video over de waardering van de vrachtwagenchauffeur van Josh Pray

Als je nog nooit van komiek Josh Pray hebt gehoord, dan is het daar nu hoog tijd voor. Zijn video over de waardering voor de vrachtwagenchauffeur is een genot om te horen. Het is ook best grappig en hij behandelt alle grote problemen.

De slechtste schema’s op aarde

Pray geeft aan dat hij gefrustreerd raakt doordat hij zijn kind elke dag zes minuten verderop op moet halen. Hij kan op geen enkele manier vlees en meubels in het hele land bezorgen.

Lastig liefdesleven

Zoveel tijd weg van je partner zijn en alleen onsamenhangende Facetime-berichten met elkaar delen: “Dat is een zwaar leven.”

Het weer is geen excuus

Pray legt aan iedereen die logistiek niet begrijpt uit dat “dingen niet zomaar uit de lucht komen vallen.” Een vrachtwagenchauffeur heeft waarschijnlijk door een storm / overstroming / orkaan moeten rijden om dat bij jou te krijgen.

Als vrachtwagenchauffeurs altijd zouden staken…

Als vrachtwagenchauffeurs zouden staken (en er zijn genoeg redenen om dit te doen), dan zou niets zijn waar het zou moeten zijn en zou iedereen veel problemen hebben.

Vrachtwagenchauffeurs zijn slim

De hele dag in een besloten ruimte naar de radio  zitten luisteren die het over, politiek, sport, wetenschap, amusement heeft? “Er is niets dat een vrachtwagenchauffeur niet zal weten.”

Bekijk de video. Het is iets langer dan vier minuten, maar er zit veel in!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>