Share This Post

Nieuws

Transport Compleet Gorinchem 2021

Transport Compleet Gorinchem 2021

Op 28, 29 en 30 september 2021 zal Transport Compleet Gorinchem zijn deuren openen. Sinds 2000 is Transport Compleet de plaats waar de gehele transportbranche jaarlijks samenkomt. Er is op deze beurs werkelijk van alles te zien. Niet alleen zijn de grote (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens aanwezig, maar er zijn ook diverse regionale aanbieders van bijvoorbeeld accu’s en software. Kortom, een heel divers en spannend aanbod.

Nieuwe data

De 2021 editie van Transport Compleet in de Evenementenhal Gorinchem stond aanvankelijk gepland op 15, 16 en 17 juni 2021. Vanwege de coronacrisis is de beurs verplaatst naar 28, 29 en 30 september 2021. Dit is besloten door beursorganisator Easyfairs in nauwe overleg met de exposanten en de partners. In juni gold er nog een algeheel verbod op dit soort evenementen. Daarom is gezamenlijk besloten om de beurs uit te stellen naar september.

Coronacrisis

In 2020 werd de beurs ook verplaatst vanwege alle perikelen rondom het coronavirus. Verplaatsen is de enige verstandige beslissing. Wat er de komende maand precies gaat gelden voor beurzen en andere evenementen qua coronamaatregelen is pas definitief bekend na de eerstvolgende persconferentie. Hou daarom de site van Transport Compleet in de gaten wat betreft de meest actuele informatie.

Programma

Dit jaar zal het kennisprogramma van de beurs interactiever zijn dan gebruikelijk. Er zullen diverse interessante kennissessies, interviews en ronde tafel gesprekken gehouden worden over diverse actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de transportbranche. Naast dit inspirerend kennisprogramma zullen er uiteraard ook verschillende innovaties en nieuwe producten in het echt te zien zijn. De beurs is tevens de uitgesproken plaats om zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe samenwerkingen te beginnen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site van Transport Compleet.

2022

Transport Compleet is dus op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 september in Evenementenhal Gorinchem te bezoeken. De geplande data voor de editie van 2022 blijven vooralsnog ongewijzigd. Transport Compleet in Hardenberg staat gepland op 14, 15 en 16 juni 2022.

Share This Post