Share This Post

Nieuws

Rumoer om sexy nummerplaat

Rumoer om sexy nummerplaat

Een nieuw nummerbord heeft sommige weggebruikers nogal rode oortjes gegeven.

De uitdagende BJ69-nummerplaat werd in september 2019 in het VK uitgebracht, maar werd door sommige bestuurders al snel als ongepast bestempeld.

Ondanks de klachten heeft de DVLA gezegd dat het de nieuwe nummerplaat niet uit dienst zal nemen. Het nummerbord kan op nieuwe voertuigen verschijnen die tussen nu en maart gebouwd zijn.

Er zijn verschillende voorbeelden van nummerplaten die in de loop der jaren ongepaste berichten bevatten, maar slechts enkele werden als te grof of onacceptabel voor op de weg geacht. Nummerborden die verboden zijn , zijn onder andere BE19 en DO19 POO. En nummerplaten die eindigen op SEX, BUM, ASS kunnen niet op voertuigen worden gebruikt.

Andere ondeugende nummerplaten kunnen veel geld waard zijn. Er wordt aangenomen dat ORG4SM £ 15.000 waard is, PEN I55S £ 7.999 en SHA66R £ 4.490 .

Wat is de beste nummerplaat die je hebt gezien?

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>