Share This Post

Nieuws

Restaurants en truckstops gesloten

Restaurants en truckstops gesloten

Wereldwijde pandemie of niet, iedereen moet eten. Dus wat gebeurt er als de restaurants en truckstops waar je voor maaltijden op vertrouwt plotseling sluiten?

Door de uitbraak van het coronavirus moesten de eetgelegenheden worden gesloten en dat betekende dat de eenvoudige taak voor vrachtwagenchauffeurs om voedsel te krijgen veel ingewikkelder werd.

Fastfoodgigant McDonalds denkt het antwoord te hebben. Op sommige locaties in de VS laat de keten chauffeurs bestellingen plaatsen en via mobiel betalen met daarnaast aangewezen ophaalgebieden.

Aangezien de voedselopties voor vrachtwagenchauffeurs blijven krimpen en het vinden van voedsel om in een vrachtwagen te koken steeds moeilijker wordt, hopen vrachtwagenchauffeurs dat meer restaurants dit voorbeeld volgen en een snelle maaltijd mogelijk maken wanneer je achter het stuur van een groot voertuig zit. 

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>