Share This Post

Technologie

Prijscalculator voor transport van containers

Prijscalculator voor transport van containers

Hoeveel gaat transport van containers kosten? Dat is op het ogenblik vaak de vraag. Het berekenen van deze kosten is in deze onzekere tijden een flinke uitdaging geworden. De onduidelijkheid rondom deze kosten was een belangrijke reden voor het bedrijf Uturn uit Rotterdam om een handige ritprijscalculator voor containervervoer te ontwikkelen. Hiermee kun je eenvoudig berekenen hoeveel de kosten van het transport van containers zullen zijn. Deze prijscalculator is nu per 1 december op de markt gekomen en de eerste drie maanden geheel gratis te gebruiken.

Berekenen van de juiste prijs

Met de Uturn prijscalculator die op 1 december is gelanceerd, kan voor ieder transport van containers de juiste prijs berekend worden. De nieuwe ritprijscalculator berekent de prijs van vandaag en laat tevens de marktontwikkeling zien. Daarnaast heeft deze calculator nog meer handige foefjes. Het geeft tevens inzicht in de duur van het transport, het aantal te rijden kilometers en de verwachte CO2-uitstoot. Maar het mooiste is wel dat de calculator de komende drie maanden geheel gratis te gebruiken is.

Getest en goed bevonden

Om deze prijscalculator te ontwikkelen heeft het Data & Development-team van Uturn de gegevens van honderdduizenden shipments verwerkt tot een algoritme. Daarna is deze nieuwe ritprijscalculator uitgebreid getest door meer dan vijftig verladers. Dit was een internationaal gebeuren waaraan verladers in onder andere Rotterdam, Hamburg, Antwerpen, Le Havre en Barcelona hebben meegedaan. Uit de resultaten van deze test bleek dat de prijzen die de prijscalculator berekenende zeer nauwkeurig waren.

Ritprijscalculator

De prijscalculator is vanaf 1 december te gebruiken via het platform en de website van het bedrijf Uturn. De nieuwe ritprijscalculator zal de eerste drie maanden geheel gratis worden aangeboden. Op die manier kunnen verladers in heel Europa de prijscalculator zelf uitgebreid testen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Uturn. Daar vind je ook de ritprijscalculator die je direct kunt gebruiken.

Share This Post