Share This Post

Technologie

Nieuwe technologie voor vrachtvervoer vormt een echte uitdaging

Nieuwe technologie voor vrachtvervoer vormt een echte uitdaging

Er is één vraag op ieders lippen – van eigenaar-exploitant tot grote vloot. Wat is de beste manier om nieuwe technologie te selecteren en te gebruiken?

Tijdens het Transparency19-evenement van FreightWaves in mei gingen experts in de branche na hoe technologische trends de transportsector beïnvloeden.

Mario Pawlowski, CEO van iTrucker.com, gelooft: “Als chauffeurs en eigenaren van kleine wagenparken zich niet aanpassen, dan gaan ze failliet.”

Van de implicaties van 5G draadloze technologie tot groen vrachtvervoer, alle opkomende technologieën vormen een serieuze uitdaging voor vervoersbedrijven van alle formaten.

5G-netwerken kunnen bijvoorbeeld geen directe voordelen voor de industrie opleveren, maar de extra bandbreedte kan tot grotere doorbraken in technologie leiden. En daarmee bedoel ik het soort doorbraak dat iemand in een kamer zit met een joystick in zijn hand en een vrachtwagen bestuurt.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>