Share This Post

Uitgelicht

Mensink Banden en Wielen: kwaliteit en service staan voorop

Mensink Banden en Wielen: kwaliteit en service staan voorop

In Nieuw Vennep staat het familiebedrijf van Mensink Banden en Wielen. Dit bedrijf heeft een vaste en trouwe klantenkring en dat is niet voor niets. Kwaliteit en service staan voorop en dat weten hun klanten. Mensink Banden en Wielen is een no-nonsense bedrijf met een duidelijke missie: zorgen voor een optimale service waardoor de klant altijd een passend advies krijgt over de juiste banden. Het ‘ontzorgen’ van de klant staat voor Mensink op de eerste plaats.

Familiebedrijf

De huidige eigenaar Marco Mensink is de tweede in de generatie van Mensink eigenaren. Zijn vader Dick Mensink startte in 1994 met het bedrijf. Dick had bij het opstarten van zijn bedrijf al 31 jaar werkervaring in de bandenbranche, waarvan 19 jaar bij Michelin Nederland en 12 jaar bij Gerard van Kleef. Dicks zoon Marco Mensink begon in 2005 als werknemer in het bedrijf en leerde zo het vak van zijn vader. Tegenwoordig is Marco Mensink de eigenaar van dit familiebedrijf.

Wat je ziet, is wat je krijgt

Eigenaar en ondernemer Marco Mensink werkt in zijn bedrijf volgens de slogan ‘wat je ziet, is wat je krijgt’. En wat je ziet zijn de beste banden en andere producten voor zowel personenwagens als bestelwagens. Banden voor in de zomer, voor in de winter en uiteraard ook all season banden. Daarnaast heeft Mensink Banden en Wielen ook truck-  en grondverzetbanden in alle mogelijke maten en typen, die ook nog eens in ruim voldoende mate op voorraad zijn.

Nieuw pand, nieuwe plannen

In 2020 besloot Marco Mensink om te verhuizen met zijn bedrijf. Niet zo heel ver weg, want hij kocht een nieuw pand aan de overkant van het oude pand op de Gersteweg in Nieuw Vennep. In 2020 werd dit nieuwe bandenbedrijf geopend. Wie voor het nieuwe pand staat, ziet aan de rechterkant de personenwagenafdeling en links de grote truck-en grondverzetwerkplaats. Marco heeft nog meer nieuwe plannen. Zo moet er ook nog een extra groot magazijn voor opslag komen.

Kwaliteit en service staan voorop

Het succes van Mensink Banden en Wielen komt onder andere omdat dit bedrijf werkt volgens ‘professionele forecasting’. Marco Mensink analyseert de behoeftes van zijn klanten en sorteert hier op voor bij het maken van zijn plannen voor de toekomst. De bedoeling is dat de focus van het bedrijf nog meer zal worden gelegd op truckbanden en andere industriële banden. Goede service blijft een vanzelfsprekend zaak in het bedrijf van Marco Mensink. Ook is hulp en advies mogelijk op locatie, onder meer door het aanbieden van een pechservice.

Mensink Banden en Wielen staat garant voor kwaliteit, zowel wat betreft hun producten als de geleverde service. U kunt bij dit bandenbedrijf terecht voor alle gerenommeerde bandenmerken, zoals Michelin, Vredestein en Apollo. In 2020 besloot Marco Mensink zich te voegen bij het Apollo Ambassador Netwerk. Daarnaast is Mensink Banden en Wielen een Vredestein Inner Circle bedrijf. Kortom, de toekomst ziet er voor dit bedrijf zeer rooskleurig uit. Marco Mensink hoopt dan ook dat hij u binnenkort als klant bij hem kan verwelkomen.

Wilt u meer informatie? Neem dan direct een kijkje op de website van Mensink Banden en Wielen. Of kom langs bij het nieuwe pand in Nieuw Vennep.

Mensink banden en wielen
Industriepark Spoorzicht
Gersteweg 18-24
2153 GJ Nieuw Vennep
T: 0252 – 620062
F: 0252 – 620277
[email protected]
www.mensinkbandenenwielen.nl
Openingstijden:

maandag-vrijdag: 08.00 – 17.30 zaterdag en zondag: gesloten

 

Share This Post