Share This Post

Hoofdartikels / Uncategorised

Kijk je niet naar YouTubers met vrachtwagens? Dit is waarom je dat wel zou moeten doen

Kijk je niet naar YouTubers met vrachtwagens? Dit is waarom je dat wel zou moeten doen

Iedereen kent YouTube. Misschien gebruik je het om de nieuwste muziekvideo’s te bekijken of om van de ene humoristische clip naar de andere te gaan om de tijd door te komen.

Maar heb je er ooit over nagedacht om een paar YouTubers te bekijken die vrachtwagens besturen?

Je hebt misschien aangenomen dat alleen jonge mensen YouTubers bekijken. Maar dan zou je het mis hebben. Er zijn veel grote YouTubers op het platform te vinden die een vrachtwagen besturen, het is gewoon een kwestie van weten waar je moet zoeken.

In deze blog lichten we enkele van de beste persoonlijkheden uit die op YouTube te vinden zijn. Maar laten we eerst eens kijken naar de redenen waarom het platform een must is voor vrachtwagenchauffeurs (vooral groentjes) om naar te kijken. 

Wees geïnformeerd

Als je een brandende vraag hebt die beantwoord moet worden, dan kan het soms moeilijk zijn om te weten tot wie je je moet wenden. Je wilt het misschien niet aan je werkgever vragen als het bijvoorbeeld om je rechten op het werk gaat.

YouTubers brengen vaak een schat aan kennis en ervaring met zich mee en je kunt relatief anoniem blijven als je dat wilt.

Wordt vermaakt

Het is niet allemaal serieus gepraat, verre van zelfs. YouTubers staan bekend om hun grappige anekdotes en vermakelijke inhoud. Als iemand die in de branche werkt, ben jij hun belangrijkste publiek.

Als je andere vrachtwagenchauffeurs hoort die hun verhalen vertellen, dan kun je je een onderdeel van de gemeenschap voelen, dat is van vitaal belang als je de meeste tijd alleen werkt.

Wees een bijdrager

Waarom niet bijdragen met je eigen verhalen van de belevenissen op de weg? In de loop van de tijd zul je ook veel kennis opdoen die andere vrachtwagenchauffeurs willen of moeten horen.

Iets bijdragen en niet alleen kijken, kan zeer lonend zijn. Probeer het eens zodra je genoeg zelfvertrouwen hebt.

Drie YouTubers om te checken

  1. Stavros

Stavros is een van de meest enthousiaste vrachtwagenchauffeurs om tegen te komen. Zijn inhoud bestaat uit diepgaande voertuigrecensies, festivals en verslaggeving van evenementen, evenals video’s die zijn leven documenteren. Zodra je er een hebt bekeken, dagen we je uit om er niet meer naar te kijken.

  1. Luke C

Als je een Britse vrachtwagenchauffeur bent, dan is   Luke C iemand die je gewoon moet volgen. Luke kent de Britse wegen als zijn broekzak, zoals je al snel zult ontdekken. Hij praat vaak over locaties waar vrachtwagenchauffeurs onderweg langs komen. Maar zijn kanaal is veel meer dan dat, bekijk het zelf!

  1. Trucker Jay

Zelf beschreven “beginneling-trucker”, Trucker Jay toont nieuwe en wannabe vrachtwagenchauffeurs de transportindustrie van binnenuit. Jay’s video’s laten hem zien als hij manoeuvres doet, hij praat over zijn werk en alles daartussenin.

Waarom kijk je vandaag niet eens op YouTubeop zoek naar het hol van de vrachtwagenchauffeurs! 

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>