Share This Post

Vrachtwagens

Kerstboom nieuws!

Kerstboom nieuws!

Wist je dat…

Eddie Stobart vorig jaar meer dan 300.000 kilometer heeft gereisd met het leveren van kerstbomen (dezelfde afstand die je zou reizen als je naar de maan zou gaan).

Met 800 voertuigen om 716 ladingen te vervoeren, werkte het transportbedrijf met kerstboomleverancier Needlefresh om ervoor te zorgen dat de bomen net zo vers aan de klanten werden geleverd als toen ze net waren gekapt. Het is duidelijk dat er een massale operatie is gestart. In april 2018 is er met het project begonnen.

Ondertussen werd Europa’s duurste kerstboom in Duitsland gemaakt. Gemaakt van 2.018 gouden munten en bekroond met een gouden ster, zou de feestelijke showstopper 2,3 miljoen euro waard zijn. Dat cijfer had aanzienlijk hoger kunnen zijn, maar de goudprijs kelderde in de tweede helft van 2018.

De gouden boom werd geassembleerd in het goudhuis, wat betekent dat er geen vrachtwagens nodig waren. Dat zou een kostbare lading zijn geweest!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>