Share This Post

Nieuws

Google Maps legt gênant moment van vrachtwagenchauffeur vast

Google Maps legt gênant moment van vrachtwagenchauffeur vast

Google Maps Street View heeft in de VS een ongelukkige vrachtwagenchauffeur vastgelegd waarvan de dag niet helemaal volgens plan verliep.

Het heeft de nasleep van een ongeluk vastgelegd waarbij het lijkt alsof een FedEx-vrachtwagenchauffeur de hoogte van een brug waar hij onderdoor reed zwaar heeft onderschat. De afbeeldingen tonen de bestuurder die naast de weg, op zijn telefoon, naast zijn vrachtwagen staat, die bijna volledig vernietigd is.

Bijna de hele zijkant van de vrachtwagen is weg gereten en hangt aan een kant van het voertuig en het dak van de aanhangwagen ontbreekt volledig.

Als je naar de afbeeldingen van de brug in kwestie op Google Maps Street View kijkt, dan zie je dat de hoogte van de brug zeer duidelijk gemarkeerd is. Het is onduidelijk waarom de chauffeur dacht dat zijn vrachtwagen eronder zou passen.

Natuurlijk is de FedEx-chauffeur zeker niet de eerste automobilist die na een ongeluk op camera is vastgelegd – en hij zal niet de laatste zijn. Laten we hopen dat toekomstige incidenten iets minder dramatisch zullen zijn.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>