Share This Post

Technologie

Gamer veranderd in vrachtwagenchauffeur

Gamer veranderd in vrachtwagenchauffeur

Simulatiegames zijn zo ontworpen dat ze zo nauwkeurig mogelijk op het echte leven lijken. Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) is de huidige vader van het genre en het heeft geen tekort aan fans.

Met spelers die worden aangetrokken door de steeds groter wordende selectie van vrachtwagens en een in-game wereld die 16 Europese landen overbrugt, beschikt het over een toegewijde online community.

Een fan heeft zijn liefde voor het spel een stap verder doorgevoerd en maakte het besturen van een vrachtwagen zijn werk.

Omdat hij niet langer tevreden was met het besturen van een virtuele grote vrachtwagen, het virtuele landschap, virtuele leveringen doen en het verbeteren van zijn virtuele vaardigheden, heeft Zdenko Martinovic uit Sarajevo in Bosnië zich ook in het echte leven gekwalificeerd als vrachtwagenchauffeur.

Je zult waarschijnlijk niet veel vrachtwagenchauffeurs ontspannen voor een game van ETS 2 zien zitten – het lijkt te veel op hun alledaagse leven. Maar als Zdenko niet met een 40-tons vrachtwagen door Europa rijdt, raad eens wat hij dan doet. ETS2 aan het spelen, wat anders?

Lees hier meer over Zdenko.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>