Share This Post

Technologie / Uncategorised

Dude, where’s my trailer?

Dude, where’s my trailer?

Er zijn een aantal regels die elke vrachtwagenchauffeur kent: 1) Blijf gefocust 2) Zorg ervoor dat er voldoende afstand is tussen jezelf en het voertuig voor je 3) Krijg voldoende slaap wanneer je ergens stopt en 4) Verlies de trailer niet. Klinkt als een grap, maar dat is het niet

Wanneer je jouw trailer traceert met een tracker weet je altijd waar die zich bevindt. Dit is vooral handig wanneer je jouw trailer in een gebied geparkeerd hebt waar er vaak diefstal wordt gepleegd.

Maar deze technologie heeft naast verliespreventie nog veel meer te bieden. Wanneer er verbinding wordt gemaakt met het internet der dingen kan een trailer-track-systeem data doorsturen naar het fleet-management-systeem.

Naast het volgen van de eerdergenoemde trailer kan deze data inzichten leveren waarmee alles, van trailergebruik en onderhoud tot aan productiviteit en verblijftijd, verbeterd kan worden. Dit is precies hetgene wat de klanten willen zien en dat zorgt ervoor dat de baas blij is (wat voor iedereen als muziek in de oren klinkt).

Dankzij deze technologie hoef je nooit meer tussen de honderden andere geparkeerde trailers jouw trailer te zoeken. (Laten we nog maar zwijgen over jouw stressniveau hebben wanneer je dit in het donker probeert te doen). Een simpele druk op de knop en daar is jouw trailer dan; veilig en op de locatie waar je het achter had gelaten.

Ik ben er helemaal voor om het leven gemakkelijker te maken. Zou jij graag een trailer tracker hebben? Laat het ons weten door een opmerking achter te laten.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>