Share This Post

Technologie / Uncategorised / Vrachtwagens

Slimmer rijden dankzij Dynamic Routing

Slimmer rijden dankzij Dynamic Routing

Wat als ik tegen u zou zeggen dat u nooit meer in een file hoeft te staan, in slecht weer hoeft te rijden of links (of afhankelijk van waar u woont rechts) hoeft af te slaan?

Bij vrachtvervoer gaat het niet alleen maar om het van A naar B rijden. Het gaat erom dat er op de snelste, slimste en meest efficiënte wijze van A naar B wordt gereden. We weten allemaal dat dit afhankelijk is van de route die we nemen.

Dynamic Routing combineert gps-gegevens en instellingen om de best mogelijke route te kunnen leveren in real-time termen. Door onnodige kilometers over te slaan, door de snelste route te nemen en door files of grote ongelukken te vermijden wordt het een stuk gemakkelijker om van het ene punt naar het andere punt te rijden. Ik zou zelfs willen zeggen dat het de ervaring een stuk aangenamer maakt.

De betere routes maken de chauffeurs gelukkig en dankzij de hogere efficiëntie is de baas ook gelukkig. De optimalisatie van de route, de planning van het gebied en het vermogen om een voorspelling te maken zorgen ervoor dat er sprake is van een win-win combinatie.

De meeste chauffeurs kennen de wegen op hun duimpje. Dynamic Routing zorgt er echter voor dat die wegen minder overbelast zijn dan gewoonlijk.

Hebt u al eens Dynamic Routing geprobeerd? Wat vindt u ervan?

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>