Share This Post

Uncategorised

Doe mee met de Scania Quiz Trophy

Doe mee met de Scania Quiz Trophy

Het beroemde vrachtwagenmerk Scania is op zoek naar Nederlanders die veel weten van dit Zweedse merk en haar producten en services. Om deze kennis te testen heeft het bedrijf een speciale Scania Quiz Trophy opgezet, waar iedereen aan kan meedoen. Om in aanmerking te komen voor deelname aan de finale en daardoor kans te maken op de Scania Quiz Trophy, moet je eerst meedoen aan een van de drie voorrondes. De voorrondes lopen nog tot 31 mei 2021. Er zijn fraaie prijzen te winnen bij deze online quiz. De hoofdprijs is een cheque ter waarde van € 1.500,-. Deelname aan de Scania Quiz Trophy kan via scaniaquiztrophy.nl.

​Scania trucks

Scania is een internationaal bedrijf met 49.000 werknemers dat verkoop en services biedt in Europa, Zuid-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Södertälje in Zweden. Daarnaast heeft Scania kantoren in Zuid-Amerika, India, Rusland en China en magazijnen in het Belgische Opglabbeek, in Singapore en in het Braziliaanse Vinhedo.

Scania trucks zijn bekende vrachtwagens van hoge kwaliteit. Scania streeft ernaar om bedrijfskosten te minimaliseren, bedrijfstijd te maximaliseren en chauffeurs veilig en comfortabel te laten rijden en alert te houden.

​​Kennis testen

Scania wil met deze online wedstrijd het publiek spelenderwijs informeren over alle Scania producten en services. Ook de nieuwe technische ontwikkelingen komen aan de orde. De juiste kennis omtrent het gebruik van een voertuig en het juiste onderhoud staan centraal in de Scania Quiz Trophy. Wie daar veel over weet, maakt kans op de eerste prijs.

​Voorrondes

De wedstrijd Scania Quiz Trophy kent 3 voorrondes, een halve finale en een grote finale. Via de voorrondes, waar iedereen aan kan meedoen, kunnen deelnemers zich plaatsen voor de echte wedstrijd. De drie winnaars van de drie voorrondes plaatsen zich direct voor de finale. Daarnaast zullen de 10 beste kandidaten per voorronde (na de winnaar) zich eerst nog onderling moeten meten in de halve finale.

De eerste en tweede voorronde van de Scania Quiz Trophy zijn inmiddels afgerond. De laatste voorronde loopt tot en met 31 mei. Wil je nog meedoen? Ga dan gauw naar de website en schrijf je in.

​Prijzen

De winnaar van de Scania Quiz Trophy zal pas na de finale bekend zijn. Hij of zij ontvangt als eerste prijs een cheque ter waarde van € 1.500. Voor de tweede en derde plaats zijn er cheques ter waarde van resp. € 750 en € 250. Deze cheques zijn te besteden aan verschillende opties.

Daarnaast ontvangen de eerste 500 deelnemers aan de Scania Quiz Trophy een kortingscode van 10% waarmee ze in de Scania Lifestyle Webshop terecht kunnen.

Share This Post