Share This Post

Rijden & Logistiek / Uncategorised / Vrachtwagens

Dit is voor alle vrachtwagen spotters…

Dit is voor alle vrachtwagen spotters…

Iedereen zou een hobby moeten hebben. Sommige mensen houden van competitief honden trimmen. Anderen gaan graag ’s nachts de straat op om grammaticale fouten op winkelfronten te corrigeren.

Wie moet zeggen wat we wel en niet zouden moeten doen in onze vrije tijd?

Dus, als een gemeenschap van vrachtvervoerders, denk ik dat het goed is dat we onze eigen groep enthousiastelingen bedanken: de vrachtwagenspotters.

Net zoals treinspotters en vogelspotters, dit is een groep die gepassioneerd is over wat ze doen – en wat ze op onze wegen zien.

Bijvoorbeeld de Eddie Stobart Spotters Fan Club Facebook-pagina, heeft 7,782 volgers en pronkt met beroemde spotters waaronder Jools Holland en Lee Westwood. De opvallende groene en rode vrachtwagens zijn een steunpilaar van Britse snelwegen, elk met een unieke vrouwelijke naam.

Andere bedrijven hebben een sprong gemaakt in de maak-voor-je-vrachtwagens-unieke bandwagons, waaronder Virgin Media, die in 2012 hun super bestelwagens lanceerden, met namen als Jean-Claude Van Damme, Rip Van Winkle en Obi Van Kenobi. (Zie je wat ze hier deden?!)

Doorgaand op het film thema, is J. Davidson in het noordwesten van Engeland een stap verder gegaan met zijn vloot vrachtwagens die bedekt zijn met Hollywood- en videogame beelden. De airbrush-afbeeldingen bevatten James Bond, Die Hard en The Terminator, evenals afbeeldingen van de videogame Burnout. Het is moeilijk om Bruce Willis als John McClane te missen, die grimmig naar je kijkt terwijl je voorbij rijdt.

Er is ook LorrySpotting.com. Hier kunnen spotters nieuwe spots en foto’s delen en met elkaar concurreren over wie de beste of zeldzaamste vrachtwagen heeft gezien.

Dus, dit is voor jullie, jullie glorieuze groep! We blijven vracht vervoeren, als jij blijft zoeken naar vrachtwagens.

Share This Post