Share This Post

Vrachtwagens

De TGX Individual Lion S van MAN

De TGX Individual Lion S van MAN

Na de onthulling van de nieuwe MAN Truck Generatie vorig jaar, komt MAN nu met de TGX Individual Lion S. Deze nieuwe truck heeft een sportief uiterlijk en daarnaast allerlei unieke design- en uitrustingselementen. De TGX Individual Lion S is een indrukwekkende truck om te zien die de aandacht trekt door onder meer de carbondelen op de bumper en spiegels. Ook vallen de diverse rode accenten op in het interieur van de vrachtwagen. Daarnaast heeft de truck chromen sierstrippen, een (optionele) dakbeugel met vier led-lampen, roestvrijstalen voor- en zijbeugels, zwarte wieldoppen en een exclusief zonnescherm.

​Sportief met comfort

In de ruime en comfortabele cabine van de TGX Individual Lion S komt de rode kleur weer terug in de rode stiksels op het lederen stuurwiel en de stoelbekleding. De hoofdsteunen zijn voorzien van een afbeelding van de rode MAN-leeuw. De rode veiligheidsgordels maken het plaatje helemaal af.

Behalve een sportieve uitstraling biedt de TGX Individual Lion S een standaard comfortpakket voor de chauffeur met onder andere premium stoelen, stuurverstelling en een 12,3 inch groot digitaal kleurendisplay. Daarnaast kent het standaardpakket van deze truck verschillende digitale assisterende systemen zoals het Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN Comfort Steering, Lane Return Assist LRA, Lane Change Assist, Turn Assist en High Beam Assist.

Het optionele MAN Individual Comfortpakket omvat onder meer een ruime bovenkast voor extra opbergruimte en de mogelijkheid om een keukenblok met magnetron en koffiezetapparaat in te bouwen. Tot dit optionele pakket behoort ook een optionele 22 inch televisie. Deze kan aan de zijwand boven het bed worden bevestigd.

​Power

Het gaat bij de nieuwe MAN TGX Lion S niet alleen om een mooi uiterlijk en een comfortabel interieur. Het gaat natuurlijk ook om de prestaties. Deze truck wordt geleverd met MAN D26 en D38 motoren. Dit betekent een vermogen tot respectievelijk 510 en 640 pk. De TGX Individual Lion S is hiermee een enorme aanwinst voor elke transportvloot.

Voor meer informatie over (en mooie plaatjes van) de MAN TGX Individual Lion S: klik hier.

Share This Post