Share This Post

Milieu / Technologie / Vrachtwagens

De 2019-modellen van Renault voldoen aan de CO2-emissieregels

De 2019-modellen van Renault voldoen aan de CO2-emissieregels

Renault’s Euro-6 Step D-conforme aandrijflijnen voor zijn nieuwe 2019-modellen leveren een brandstofbesparing op in vergelijking met vrachtwagens van de huidige generatie.

De Range T van Renault is uitgerust met DTI 11 en DTI 13 Euro-6 Step D-motoren die in overeenstemming zijn met de wetgeving die in september dit jaar van kracht wordt.

Met een nieuw nabehandelingssysteem van de nieuwe generatie, een Adblue-kwaliteitssensor en zes injectoren in plaats van zeven, kunnen deze modellen het brandstofverbruik tot 3% verminderen. De vrachtwagens gebruiken ook een voorspellende snelheidsregelaar om versnellingswisselingen en Eco Cruise-regeling te optimaliseren om minder brandstof te gebruiken.

Inmiddels is de Range D van de Renault vrachtwagen uitgerust met nieuwe motorsoftware, opnieuw ontworpen hulptoestellen, oliekoelsysteem en een low-flow waterpomp. Deze wijzigingen, samen met de geoptimaliseerde aerodynamica, zorgen ervoor dat deze vrachtwagens een brandstofbesparing tot 7% opleveren.

Vrachtwagenfabrikanten hebben nog steeds tijd om hun vrachtwagens te laten voldoen – laten we eens kijken wat ze bedenken.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>