Share This Post

Hoofdartikels

6 spookachtige vrachtwagen verhalen

6 spookachtige vrachtwagen verhalen

Alle vrachtwagenchauffeurs hebben wel een paar verhalen te vertellen. Het is alleen dat enkele van die verhalen enger zijn dan andere. 

Wil je op weg naar Spooksville? Nee, ik ook niet, maar het is Halloween, dus wat kan ons het schelen…

Van spoken en geesten tot je hoofd die je voor de gek houdt, hier zijn enkele klassieke spookachtige vrachtwagen verhalen die je de kriebels kunnen geven (of niet).

  1. De hangende man

Een vrachtwagenchauffeur nam een kortere weg naar huis en zag om 3.40 uur aan de kant van de weg een man aan een boom hangen. Toen hij terugging om te controleren, was de man verdwenen.

  1. UFO’s

Een vrachtwagenchauffeur meldde dat hij zag wat eruit zag als een dubbeldekker UFO met rijen lichten en rechthoekige ramen. Het maakte geen geluid en flitste niet, het volgde gewoon een tijdje de vrachtwagen en verdween toen.

  1. Een griezelig gevoel

Een vrouwelijke vrachtwagenchauffeur in de VS stopte bij een vrachtwagenstop, omdat ze naar het toilet wilde. Iets zei haar dat ze niet uit haar cabine moest stappen, dus bleef ze rijden. Het was pas later dat ze op het nieuws hoorde dat er een vrouw een paar dagen eerder bij diezelfde vrachtwagenstop was verdwenen en dat die nog gevonden moest worden.

  1. Misdadige kartonnen doos

Een ander verhaal vertelt over een chauffeur die een grote kartonnen doos de heuvel af zag rollen in de richting van zijn vrachtwagen. Het stopte op zijn pad en hij was van plan om erover heen te rijden. Iets deed hem uitwijken om het te vermijden en toen hij in zijn achteruitkijkspiegel keek, zag hij twee kinderen uit de doos tevoorschijn komen en de weg oprennen.

  1. Spookachtige aanwezigheid

Een vrachtwagenchauffeur die in een onverlichte, verlaten omgeving was gestopt, werd wakker en zag de passagiersdeur iets opengaan en de cabinelichten aangaan. Niemand stapte in en er gebeurde verder niets – behalve dat de bestuurder niet veel meer sliep. De volgende ochtend besefte hij dat hij naast een begraafplaats was gestopt.

  1. Blaffende hond

En toen was er de vrachtwagenchauffeur die door het geluid van een blaffende hond uit zijn slaap werd gewekt. Het stopte niet en werd steeds luider totdat het net buiten de vrachtwagen stond. Maar toen de bestuurder uit het raam keek zag hij in plaats van een hond, een man met gekke ogen naar hem blaffen. 

Sterke verhalen of waarheidsgetrouwe verslagen? Heb je spookachtige rij-verhalen die je wilt delen?

Share This Post

1 Comment

  1. Vrachtwagenverhalen is één woord. Behalve op internet natuurlijk, daar geldt caféspelling.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>