Share This Post

Hoofdartikels

4 YouTubers die een vrachtwagen besturen

4 YouTubers die een vrachtwagen besturen

Er is niets dat je niet op YouTube kunt vinden. Heb je je ooit afgevraagd of een stuk pizza door de wc kan spoelen? Daar is een YouTube video over. Ben je er dol op om te kijken naar pukkels die uitgeknepen worden? Daar is ook een YouTube video over. Of misschien wil je weten wat er gebeurt als je aan een cactus likt. Ja, je weet waar je heen moet.

Er zijn meer dan 22 miljoen YouTube kanalen en meer dan een miljard YouTube gebruikers. Maar met zoveel keuze, is het moeilijk om te weten waar te beginnen.

Als vrachtwagenchauffeur is misschien de beste plek om met een collega-vrachtwagenchauffeur of drie te beginnen. Steeds meer vrachtwagenchauffeurs gebruiken het platform om hun reizen te documenteren en hun dagelijkse activiteiten op de weg te delen.

Kan YouTube, in een tijd waarin het tekort aan chauffeurs zo’n probleem is, een broodnodige link naar een breder publiek bieden en wat meer billen op (bestuurders) stoelen krijgen?

Hier zijn een paar YouTubers die een vrachtwagen besturen om in 2019 naar uit te kijken.

Luke C in een vrachtwagen

Met meer dan 30.000 abonnees doet Luke het niet zo slecht. Hij deelt het liefst langere video’s die zijn publiek meeneemt op zijn ritten. Luke biedt handige tips over het rijden en over locaties in het Verenigd Koninkrijk waar hij is gevestigd, van leveringen in de stad tot het leger die zijn vrachtwagen doorzoeken.

Bekijk het YouTube kanaal van Luke en ontdek het zelf.

William de Zeeuw

William is een vrachtwagenchauffeur die bijna elke week van Holland naar Noorwegen en terug rijdt. Zijn YouTube kanaal is bedoeld om zijn kijkers een glimp van het leven op de weg te geven en enkele van de complexiteiten van de industrie uit te leggen.

Ontdek wat William op zijn YouTube kanaal te zeggen heeft.

Nic en Carla

Nic en Carla vallen om een aantal redenen op in het vrachtvervoer – hun ras, geslacht, seksualiteit en relatie. Dit homoseksuele vrachtwagen rijdende stel is getrouwd en heeft een populair YouTube kanaal over hun leven op de weg gemaakt. Ze hebben meer dan 25.000 abonnees en praten over de gevaren die gepaard gaan met een leven in de vrachtwagen als vrouwen.

Ga naar het YouTube kanaal van Nic en Carla en ga met ze op pad.

Trucker J in het VK

Hij beschrijft zichzelf als een ‘groentje’ en geeft advies aan andere nieuwe en wannabe-chauffeurs – hij laat zien wat je binnen de industrie kan verwachten en legt uit dat zijn kanaal niet als een gids bedoeld is, maar alleen laat zien hoe hij dingen doet. Hij heeft al meer dan 30.000 abonnees, dus hij moet iets goed doen.

Ontdek waar het YouTube kanaal van Trucker Jay over gaat.

Heb je een YouTube kanaal voor vrachtwagens? Laat het ons weten…

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>