Share This Post

Vrachtwagens

​Metropole Classic Cars en ook Trucks

​Metropole Classic Cars en ook Trucks

Metropole Classic Cars in Druten is een tentoonstelling waar exclusieve classic auto’s met een bijzonder verhaal te zien zijn. Wat niet iedereen weet, is dat er naast een indrukwekkende collectie klassieke personenauto’s ook een imposante verzameling klassieke trucks bij Metropole Classic Cars te zien is.

​Metropole Classic Cars

Voor liefhebbers van oldtimers en van andere bijzondere auto’s biedt Metropole Classic Cars een heleboel moois. Grenzend aan event- en meetingcenter Metropole in Druten, in een prachtige natuuromgeving aan het water, staat een grote hal met daarin een fraaie collectie oldtimers, youngtimers en newtimers. Behalve met het tentoonstellen van verschillende bijzondere auto’s houdt Metropole Classic Cars zich ook bezig met de in-/verkoop van dergelijke exclusieve classic cars. In Druten bevindt zich naast de collectie personenauto’s ook een flinke verzameling klassieke trucks.

​Classic Trucks

Ondernemer Frans van Haren heeft zijn verzameling classic trucks recent in een nieuw gebouwde loods opgesteld. Het gaat om zo’n zeventig trucks. Sommige van deze trucks zijn vooroorlogse exemplaren. De meeste vrachtwagens zijn volledig gerestaureerd. Je zou er zo een stukje mee kunnen gaan rijden. Er zijn tientallen klassieke vrachtwagens te zien van bestaande en ook van bijna vergeten merken. Het gaat om complete combinaties, die allemaal vakkundig gerestaureerd zijn en in een perfecte staat verkeren. Iedere classic vrachtauto heeft zijn eigen ‘werkverhaal’. Een bezoekje aan Druten is voor vrachtwagenliefhebbers dan ook een echte aanrader.

​Het begon met drie trucks

Frans van Haren had al een flinke collectie classic cars toen hij in de ban raakte van de classic trucks. Dat begon met de aanschaf van drie oldtimertrucks, twee Mercedessen en een MAN. Daarna ging het snel en groeide het aantal classic trucks naar zo’n zeventig exemplaren. Wie meer wil zien en weten van de classic cars en trucks in Metropole Classic Cars, kan de website bezoeken voor meer informatie: Metropole Classic Cars.

Share This Post